TRAMP KAO MONA LIZA: Svaki put bude sve bolje

Novosti online

02. 06. 2023. u 16:27

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp uporedio je svoje pristalice sa ljudima koji odlaze da vide Mona Lizu "stotine puta", kako bi objasnio zašto i dalje privlači veliki broj ljudi na svoje skupove.

ТРАМП КАО МОНА ЛИЗА: Сваки пут буде све боље

Foto Tanjug/AP

- Imate ljude koji žele da vide Mona Lizu, oni vole Mona Lizu, i videće je stotine i stotine puta i svaki put bude sve bolje. Interesantno je to budući da u suštini postoji 20 istih tema o kojima govorite: govorite o granici, govorite o vojsci, govorite o niskim porezima. Oni samo žele da to čuju iznova i iznova  - rekao je Tramp u intervjuu za velški javni servis Es4Si.

Tramp, koji je u novembru najavio svoju kandidaturu za predsedničke izbore u SAD 2024, trenutno je u kampanji, a glavna konkurencija za nominaciju republikanaca mu je guverner Floride Ron DeSantis.

Nedavne ankete stavljaju Trampa daleko ispred Desantisa - on je prvi izbor više od 50 odsto republikanskih glasača na izborima, sa 30 poena prednosti u odnosu na guvernera Floride.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)