RAT u Ukrajini – 456. dan. Ukrajina je pokušala da napadne dronovima brod Crnomorske flote Rusije „Ivan Hurs“ koji je obezbeđivao gasovode „Turski tok“ i „Plavi tok“ u Turskoj. Svi dronovi su uništeni. Lovci F-16 biće legitimna meta za ruske snage ukoliko ih Zapad bude isporučio Kijevu za borbe u zoni specijalne operacije.

Komentari (6)

qyu

25.05.2023. 14:35

Koga vi lažete,SAD nisu spremne za mir a Rusija će na kraju izgubiti jer neće da satre Ukrajinu koja je to i zaslužila svojim zločinima !

walter pravicek

25.05.2023. 19:50

Ruski lovci "izpratili"američke bombardere iznad Baltika.Ne smijemo zaboraviti,da ima Ruska Federacija tamo KALININGRAD,površina jeste za ruske prilike mala,samo 215,7 km kvadratnih.ALI RUSI ČE ODBRANITI SVAKI PEDALJ SVOJE DOMOVINE.

walter pravicek

25.05.2023. 20:00

U Sloveniji na TV KONAČNO vest,da je u EU 8,2 milijona ukrajinskih izbeglica.Posvuda.Bogati kupuju kuče,stanove,a oni bez svega ljudima na teretu,ali Slavenska gostoljubivost je poznata.A mali AMATERSKI glumac i SVETSKI LAŽOV I MANIPULATOR još tera svoje sa PROPAGANDOM.Ima mnogo tuđina kao vojnici i oficiri tamo kraj Dnjepra,a zna se UNAPRED.METE ZA RUSKE VOJNIKE I PLAČENIKE,KOJI SU BOLJI OD TAKVE UKRAJINSKE "LEGIJA STRANACA".