RAT u Ukrajini ušao je u 377. dan. Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni i komandant Kopnenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski su juče podržali nastavak borbi u Bahmutu i utvrđivanje pozicija u gradu, tokom sastanka sa predsednikom Vladimirom Zelenskim. Sjedinjene Američke Države i dalje ne planiraju da isporučuju Ukrajini lovce F-16, saopštila je sinoć portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer.

Komentari (3)

goran bojanovic

07.03.2023. 08:04

Pa NATO obavještajci kažu da ubijate pet puta više Rusa , nego što ginet Ukrajinaca.Ako vas je tri puta manje, a oni ginu pet puta više nema razloga za brigu. Dobijate rat. Valja verovati NATO obavještajcima.

walter pravicek

08.03.2023. 06:40

Slušaj narode glumca Zelenskog u "modnom"odelu,-on objašnjava "situejšn"u Bahmutu,a nos ne smije na udaljenosti od tog razrušenog grada pokazati ni na 100 kilometara.Samo za konje,glumce i glupake,koji ne mogu na internet,te neznaju istinu,ISTINU bre!!

Coveculjak

08.03.2023. 07:31

Zapadni rukovodioci i nato su obicna goovna. Umesto da svom narodu obezbede bolji zivot i materijalna dobra oni hoce vecu proizvodnju oruzja i ubijanje. Monstrumi.