SAD i NATO će, u slučaju pobede Ukrajine, moći da dobiju pristup nalazištima titanijuma, metala koji se koristi za proizvodnju borbenih aviona, helikoptera, brodova, tenkova i raketa dugog dometa, piše Newsweek.

Ljube

29.01.2023. 17:28

Zapadu ,mocnicima odgovara ,da traje sto duze ,da uvuku istocne drzavice u sukob ,veoma razarajuci sukob sa Rusijom ,stvaranje tampon zone ,izmedju istoka i zapada ,spas od najrazornijeg stradanja zapadne Evrope ,a unistenje istocne ,njena totalna kontrola nad zapadnim drzavam Evrope prvenstveno Nemacke ,ostavljanje trajnih kriznih tacaka sirom sveta kao i do sada .Rusi mogu sebe da odbrane sto ce i da ucine . Jeli neko moze da promeni planove " pet ociju " saveza ?! Tesko .Trajace ....

Ljubica

29.01.2023. 17:43

Ako dobro odigrate, a ulog nije tako velik za vas, jer su u pitanju životi Ukrajinaca i Rusa.Da se čovek skameni od tolike pohlepe i zla.

Malena

29.01.2023. 18:17

Pohlepa... Uvek tudje pa makar i po cenu toliko života od amera ništa novo, a sad bi i drugi da grabe tudje. E zato su morali prodati djavolu dušu.

Boki 61

29.01.2023. 22:03

Kod amera demokratija i ljudska prava kao po pravilu se nalaze ispod zemlje. Nekada je to u vidu nafte nekad zlato nekad neka druga ruda. Veliki su oni borci za pravedniji svet.