EVROPA počinje da shvata da se navodni interesi Vašingtona u borbi protiv Rusije ne poklapaju sa njihovim interesima, piše magazin "Amerikan konzervativ".

dijasporac

22.01.2023. 14:24

Nešto me podseća na Zaliv svinja ,valjda nisu toliki idioti da ispunjavaju želje ovog Pajaca,Evropa treba da se dozove pameti i više radi na uspostavljanju mira a ne naoružanju .Amerikancima odgovara slaba Evropa.

Walter Pravicek

22.01.2023. 16:09

Kao što ja rekao,i pisao :TREČI SVETSKI RAT,AKO NETKO" PIPNE" POLUOSTRVO KRIM.PA BILI TO AMERI, ENGLEZI ILI UKRAJINCI SA NAORUŽANJEM IZ EU ILI DRUGIH DRŽAVA.A KIJEVA VIŠE NEČE BITI.

Bez

22.01.2023. 17:19

Evropa nije narod koji živi u evropskim državama nego državni vrh tih država koji odlučuju o svemu po nalogu velikog brata. Ljudi vide da ovaj sukob polako ali sigurno ide u neželjenom pravcu za evropu koja bi u nekom suludom sukobu primila najsnažniji udar. U slučaju napada na krim desiće se egzodus ukrajinaca i neverovatan broj izbeglica će se preliti u Evropu.

Ljube

22.01.2023. 17:39

Moji Srbi ,pustite Ameriku , povedite brige za sami sebe da opstanete u onome sto dolazi ,,,,,kamo srece da smo tu u Srbiji svoj na svome i organizovani kao Ameri u svojoj kuci " iole " ,,,,ne zamlacujte se glupostima i kojekakvim analizama " vidovnjaka " sa Balkana , pustim zeljama dok nestajemo !

Sojic

28.01.2023. 16:42

Ma ko pita tog klovna za nesto, on je samo marioneta koji moli i place dajte jos oruzija.To je odluceno vec davno da bi Nato spremio oruzije za napad na Rusiju. Rusi cute i cekaju pocetak a rakete su uperene ne na Ukrajinu nego na sve glavne gradove EU, Engleske i SAD:

DNJEPR JE GRANICA

28.01.2023. 17:26

PRE SE MOZE DESIT, DA IZGUBE I KIJEV, NEGO STO CE OTET KRIM OD RUSIJE, Krim je uvek pripadao Rusiji, i tako ce i ostat. Nacistima, i ukrajinskim i onim koji ih pomazu, nije stalo do mira na granicama Rusije, sta vise oni ce tu potpaljivat vatru sledecih 50 godina, i stoga Rusija mora pod svaku cenu zavrsit entnacifikaciju, i ne samo Ukrajine, nego i sire. Karo sam relax: Dnjepr je granica koja ce razdvajat Ukrajinu (krnjavu) i Novorusiju, koja je odlucila referendumom, da se prikljuci matici (spasitelju) Rusiji, jer bez rusije bi ukrajinski rusi doziveli geocid koji su srbi doziveli u hrvatskoj, jer je i tamo tada vladao nacisticko-fasisticki rezim, kakav je danas u Ukrajini, jer ga nacisticko-fasisticki istomisljenici potpomazu.