PREDSEDNIK Bugarske Rumen Radev izjavio je da pružanje vojne pomoći Ukrajini može dovesti do globalnog sukoba, te je apelovao da se Kijevu ne isporučuje oružje.

ZAvram

21.01.2023. 17:59

Ако иза изјаве господина Радева стоји искрена намера да заштити Европу и свет од глобалног сукоба, онда је он заслужио сву љубав и поштовање свих добронамерних људи, којима у срцу не живе крволоци, окупатори и отимачи, већ људи, жељни живота и рада у миру и спокоју! Поготову заслужује дивљење због истицања потребе да се дубље проанализирају узроци рата на подручју Украјине ( нечасно дело русомрзаца и комуњара, који су се сладили чињеницом да тиме распарчавају православно биће на подручју тадашњег СССР ).

naivna

21.01.2023. 18:30

Hvala predsednice Radev na upozorenju koje upucujete onima kojima je novac vazniji od ljudskih zivota. Glas zdravog razuma i vapaj naroda moraju se cuti.

General Radev

21.01.2023. 20:25

kao profesionalni vojnik najvišeg čina zna šta je rat i šta sve može da se iz toga "izrodi". A zna i da je blizu vatre. Polupismeni političari bez znanja i osećaja odgovornosti , a neki i sa lošim namerama i iz koristi, prave katastrofu bez granica.