NAKON KRITIKA NA RAČUN TRANSPARENTNOSTI NJENIH IZVEŠTAJA: Francuska ministarka podnela ostavku

Tanjug

28. 11. 2022. u 15:34

FRANCUSKA ministarka za teritorijalnu koheziju Karolin Kajo podnela je danas ostavku, nakon kritika Agencije za javni nadzor zbog nedostatka transparentnosti u njenim izveštajima o ličnom imovinskom stanju.

НАКОН КРИТИКА НА РАЧУН ТРАНСПАРЕНТНОСТИ ЊЕНИХ ИЗВЕШТАЈА: Француска министарка поднела оставку

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Kancelarija francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrdila je ostavku bez navođenja razloga zbog kojih je do nje došlo.

Navode da će ministarski reso preuzeti predstavnica Radikalne partije Francuske Dominik For.

Ranije ove godine, Kajo se izvinila nakon žestokih kritika javnosti zbog komentara za koje je više od 100 francuskih istaknutih ličnosti reklo da su homofobični.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

TRAŽITE IDEALAN VRTIĆ ZA DETE? Imamo rešenje za Vas!