POGLEDAJTE - RUSKA ARMIJA DOVLAČI TEŠKO NAORUŽANJE: Uragani i haubice na putu ka zapadnom frontu? (VIDEO)

P. Z. S. /telegram RVvoenkor

07. 06. 2022. u 20:31

NA ruskim društvenim mrežama pojavio se snimak transporta ruskog naoružanja. Snimljen je voz sa transportom višecevnih raketnih bacača Uragan kalibra 220mm i haubica kalibra 152mm.

ПОГЛЕДАЈТЕ -  РУСКА АРМИЈА ДОВЛАЧИ ТЕШКО НАОРУЖАЊЕ: Урагани и хаубице на путу ка западном фронту? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

„Iz Sibira dolaze moćni „Uragani“ i „Zumbule“ da unište militante Oružanih snaga Ukrajine.

Višecevni raketni sistemi „Uragan“, samohodne topove kalibra 152 mm „Zumbul“ i druga vojna oprema prebacuju se iz Irkutske oblasti u Ukrajinu, javljaju lokalni stanovnici.“

Od 24. februara Rusija sprovodi vojnu specijalnu operaciju denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine. Kako je naglasio Vladimir Putin, njen cilj je „zaštititi ljude koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, ruska armija je do kraja marta završila glavne zadatke prve etape – značajno je smanjila borbeni potencijal Ukrajine. Glavni cilj je oslobođenje Donbasa.

BONUS VIDEO - POGLEDAJTE DEJSTVO RUSKE AVIJACIJE: Napad na utvrđene položaje ukrajinske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima