PREŽIVELI JURNJAVU ZA TORNADOM, POGINULI U SAOBRAĆAJKI: Tri studenta meteorologije stradala par sati posle uspešne akcije! (VIDEO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 00:46

TRI studenta meteorologije u SAD poginula su nakon akcije praćenja tornada u Kanzasu.

ПРЕЖИВЕЛИ ЈУРЊАВУ ЗА ТОРНАДОМ, ПОГИНУЛИ У САОБРАЋАЈКИ: Три студента метеорологије страдала пар сати после успешне акције! (ВИДЕО)

Foto: Tviter/ @roessletwx

Oni su poginuli u saobraćajnoj nesreći u petak kasno uveče dok su se vraćali u Norman u Oklahomi iz jurnjave za tornadom u Kanzasu.

Poginuli su Nikolas Nair, Gevin Šort i Drejk Bruks.Fatalni sudar dogodio se tokom kišne oluje u severnoj Oklahomi.

Nair, Šort i Bruks su se vozili u pravcu juga po mokrom autoputu kada je njihov SUV sleteo sa puta pa se potom vratio na njega, gde ga je udario šleper.

Nesreća se dogodila oko 23.23. U petak uveče, samo tri sata nakon što su studenti snimili tornado severno od Heringtona u Kanzasu, a snimak su objavili na njihovim Tviter nalozima.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)