"POČIVAJ U MIRU U SVOM NEBESKOM LETU": Kolege se potresnim rečima oprostile od Ivana koji je stradao u padu aviona kod Zagreba (FOTO)

Novosti online

26. 05. 2024. u 16:30

ZAPOSLENI u Hitnoj pomoći oprostili su se od svog kolege Ivana, koji je juče stradao u padu aviona u blizini Zagreba.

ПОЧИВАЈ У МИРУ У СВОМ НЕБЕСКОМ ЛЕТУ: Колеге се потресним речима опростиле од Ивана који је страдао у паду авиона код Загреба (ФОТО)

Foto Tanjug/AP

- Ivane, voleo si opasan sport, voleo si svoj posao i da pomažem ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu... Tvoji hitnjaci - objavili su na Fejsbuk stranici Hitna uživo 194 Ivanove kolege.

Ivan je poginuo u jučerašnjem padu sportskog aviona u šumi južno od Kerestinca. Još su četiri putnika povređena u toj nesreći.

Za sada nema novih saznanja o nesreći, a istragu sprovodi Agencija za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i železničkom saobraćaju. Kako piše HRT, sve bi moglo potrajati sledećih nekoliko dana.

Jedna od povređenih u padu aviona kraj Zagreba je Veselka Klobučarić-Pirc, predsednica padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Evrope u skokovima na cilj. Ona je prebačena helikopterom u KB Dubrava.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)