UKRAO AUTOMOBIL DOK JE U NJEMU SEDELA ŽENA, PA IZAZVAO SAOBRAĆAJKU: Muškarac napravio pravu pometnju, nastala ogromna materijalna šteta

Novosti online

06. 05. 2024. u 21:41

NESREĆA koja se desila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima.

УКРАО АУТОМОБИЛ ДОК ЈЕ У ЊЕМУ СЕДЕЛА ЖЕНА, ПА ИЗАЗВАО САОБРАЋАЈКУ: Мушкарац направио праву пометњу, настала огромна материјална штета

Foto: Printskrin/Jutjub/Hayat Media BIH

Ono što je na prvi pogled ličilo na saobraćajnu nesreću brzo se ispostavilo kao složeniji slučaj otmice, što je rezultiralo sudarom vozila i mogućim ozbiljnim povredama.

Kako prenosi Jajce online, prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac navodno je ušao u parkirani automobil “Golf” u kojem se nalazila jedna ženska osoba s namerom da ga ukrade.

Navodno je žena iskočila iz vozila u pokretu kada je shvatila namere ovog muškarca.

Nakon toga, muškarac je vozio kroz gradski tunel, a na putu do mosta, došlo je do sudara s drugim vozilom. Ograda na mostu zaustavila je džip da ne padne u reku, a na Golfu je pričinjena ogromna materijalna šteta.

Pripadnici Policijske uprave Jajce provode detaljnu istragu i prikupljaju informacije o ovom događaju, a još uvek nije poznato ima li povređenih u ovom incidentu.

BONUS VIDEO: PRVI SNIMAK DUŠKA KNEŽEVIĆA IZ CRNE GORE: Sa lisicama ga sprovode na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)