STRAVIČAN POŽAR ODNEO LJUDSKI ŽIVOT: Nekoliko osoba povređeno, vatrena stihija uznemirila sve (VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2024. u 18:19

IZ MUP-a Tuzlanskog kantona objavili su detalje velikog požara kod Srebrenika u kom je jedna osoba poginula.

СТРАВИЧАН ПОЖАР ОДНЕО ЉУДСКИ ЖИВОТ: Неколико особа повређено, ватрена стихија узнемирила све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Kako je saopšteno, danas 14.4.2024, godine, Operativni centar Uprave policije MUP TK- a obavešten je od strane dežurnog PS Srebrenik, da je u 14.25 sati prijavljen požar na objektu jednog preduzeća u Srebreniku.

Na mesto događaja odmah su upućeni policijski službenici PS Srebrenik, dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Srebrenik i pripadnici PVJ Srebrenik, gde je zatečeno povređeno jedno lice, koje je prevezeno u prostorije SHMP Srebenik, ali je usled zadobijenih povreda nažalost preminulo.

Smrt je potvrdio lekar mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik a radi se o N.K.(51) iz Rapatnice.

U međuvremenu, oko 16.25 sati požar je lokalizovan. O događaju je takođe obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a na mestu događaja nalaze se i istražitelji OKP PU Srebrenik, piše Avaz.

- Uviđajem će rukovoditi dežurni tužilac, a isti će, po nalogu i pod nadzorom tužioca izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i inspektor za protivpožarnu zaštitu, kada se za to steknu uslovi - saopšteno je iz MUP-a TK.

Zbog udisanja štetnih gasova prolikom intervencije, zbog povreda su se u SHMP Doma zdravlja Srebrenik javila četiri vatrogasca PVJ Srebrenik, nakon ukazivanja medicinske pomoći, dva su upućena na kućno lečenje a dva u JZU UKC Tuzla, Kliniku za plućne bolesti.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?