KUPIO DOMEN „RIJEKEPRAVDE“, NUDI ZAMENU ZA MESTO NA LISTI: SDP: Ne zanima nas

Novosti online

22. 03. 2024. u 13:49

INFORMACIJA da je neko zakupio domen „rijekepravde“ u SDP-u, vodećoj stranci istoimene koalicije, nije izazvala nikakvu reakciju i interesovanje jer im je, kažu, u fokusu komunikacija sa građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, „veb-stranice su već malo pase“.

КУПИО ДОМЕН „РИЈЕКЕПРАВДЕ“, НУДИ ЗАМЕНУ ЗА МЕСТО НА ЛИСТИ: СДП: Не занима нас

Foto: Printskrin

Šef predizborne kampanje SDP-a Tonči Restović rekao je Hini da ih zakup tih domena ne zanima, niti im to išta znači.

- Mnogo su nam važnije društvene mreže, preko kojih više od pola godine komuniciramo sa građanima o politikama koje ćemo sprovoditi po dolasku na vlast. Osim toga, već imamo platformu dostojanstvo.hr koja nam takođe služi u interakciji sa građanima, a ostatak kampanje će se odvijati na terenu - rekao je on.

Neko je zakupio domen, nudi ga Grbinu i Plenkoviću

Restović ne vidi nikakvu dramu ni za svoju stranku ni za koaliciju oko davanja u zakup domena 'rijekepravde', osim što se, kaže, „neko dobro setio i sada već dva dana raduje javnost, a verovatno najviše sebe“.

Anonimni građanin zakupio je domen „rijekepravde“ u šest varijanti i nudi predsedniku SDP-a Peđi Grbinu i predsedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću trampu za iznos u „većim četvorocifrenim brojevima (think Kolinda)“ ili za mesto na listi, uz napomenu da imaju u vidu da će se "prodati odmah, momentalno".

(index.hr)

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!