PRVO OGLAŠAVANJE MILANOVIĆA NAKON VESTI KOJA JE UZDRMALA HRVATSKU

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 03. 2024. u 17:08

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović oglasio se na svom Fejsbuk nalogu, gde je uputio poruku građanima Hrvatske.

ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ МИЛАНОВИЋА НАКОН ВЕСТИ КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА ХРВАТСКУ

Foto: Tanjug/AP

"Drage građanke i građani, Hrvatice i Hrvati, odlučio sam kandidovati se kao nezavisni i nestranački kandidat na listi SDP-a na izborima za Hrvatski sabor koji će se održati 17. aprila ove godine.

Nakon izborne pobede u koju sam siguran, odstupiću sa svoje dužnosti Predsednika Republike i uz potporu nove većine u Hrvatskome saboru preuzeti odgovornost za vođenje Vlade Republike Hrvatske. Do preuzimanja nove dužnosti, nastavljam obavljati svoju dužnost predsednika Republike Hrvatske u skladu sa svojim ustavnim obvezama i dužnostima", napisao je Milanović.

Podsetimo, Milanović se, par sati nakon što je objavio iznenađujući datum izbora u Hrvastkoj, iznenada pojavio u centru Zagreba na pres konferenciji SDP-a zajedno sa Peđom Grbinom.

- Čas je kucnuo na moja vrata, nametom stanovitog Turudića. To nije kap koja je prelila čašu nego septičku jamu. Svi legalni i legitimni načini pokušaja da se to dokine i spreči su završili sa još većim zulumom. Došlo je vreme da se konj osedla. Okupićemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa i punog gasa krenuti u čišćenje smeća koje je AP ostavio iza sebe. Reke pravde dolaze. Obećavam odlučnu i čistu vlast. Zabranićemo im povratak na dugo. Pozivam sve stranke na okupljanje - rekao je, između ostalog, na pres konferenciji Milanović. 

BONUS VIDEO:

PRVI PUT U JAVNOSTI - KOMPLETAN SPISAK IMENA I PREZIMENA: BIA izdaje publikaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu