HRVATSKA IDE NA IZBORE: Milanović odredio datum

Милица Шкорић
Milica Škorić

15. 03. 2024. u 12:05

PREDSEDNIK Republike Zoran Milanović doneo je Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Hrvatskom saboru.

ХРВАТСКА ИДЕ НА ИЗБОРЕ: Милановић одредио датум

Foto HINA/ DAMIR SENCAR

Prema Odluci o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatskom saboru, izbori će se održati na biračkim mestima u Republici Hrvatskoj u sredu, 17. aprila 2024. godine, a izbori na biračkim mestima u sedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održaće se u utorak, 16. aprila, i u sredu, 17. aprila 2024. godine.

Odluka o raspisivanju izbora za poslanike u Hrvatskom saboru stupa na snagu danas, 15. marta 2024. godine.  

Prema Zakonu o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, član 5, stav 3, dan izbora je neradni dan. 

Raspisani su i izbori za Evropski parlament

Predsednik Republike Zoran Milanović doneo je i Odluku o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske. Prema Odluci o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske, izbori na biračkim mestima u Republici Hrvatskoj i u sedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske održaće se u nedelju, 9. 6. 2024. 

Odluka o raspisivanju izbora za poslanike u Evropskom parlamentu iz Republike Hrvatske stupa na snagu u utorak, 9. aprila 2024. godine.

BONUS VIDEO: IZBORI U RUSIJI - Mirovne snage počele sa glasanjem

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!