BIZARNA NESREĆA U HRVATSKOJ: Vozač automobilom uleteo starici u kuću - Pomislila sam da je zemljotres

Novosti online

14. 09. 2023. u 20:20

BIZARNA nesreća dogodila se u Zagrebu, kada je vozač (73) uleteo automobilom u kuću, prilikom čega je povređena žena (89) koja je sedela u sobi.

БИЗАРНА НЕСРЕЋА У ХРВАТСКОЈ: Возач аутомобилом улетео старици у кућу - Помислила сам да је земљотрес

Foto: Shutterstock

Vozač, koji je takođe teško povređen, te se nalazi u bolnici, iz nepoznatog je razloga dojurio je sa vrha ulice. Prema uviđaju, nije na vreme kočio te je udario u ivičnjak.

- Bilo je strašno. Čula sam strahovit tresak i videla da se zid ruši, a cigle su mi zatrpale noge. U panici sam dozivala kćerku jer sam pomislila da je zemljotres, ali ona mi je kazala da je auto udario u zid kuće do puta - istakla je Ivka Frigan (89) iz naselja Blaguša, prisetivši se detalja nesreće koja se dogodila u ponedeljak.

Ona je i dalje u šoku od nesreće koju je doživela dok je sedela u sobi i pila lek.

Udar auta, za čijim je volanom sedeo vozač (73), bio je toliko jak da su komadi zida nesrećnu ženu na stolici odgurali do pola prostorije. Kad je uspela da skloni krhotine cigli, videla je da joj leva noga krvari. Ubrzo su je prevezli u KB Dubrava, gde su joj zašili rane i pustili je na kućno lečenje.

Vozač, koji je takođe teško povređen, te se nalazi u bolnici, iz nepoznatog je razloga dojurio je sa vrha ulice. Prema uviđaju, nije na vreme kočio, te je udario u ivičnjak.

To ga je odbilo te je srušio ogradu i čempres, a auto je stao kad je udario u spoljašnji zid kuće. S njim je u autu bila putnica (74), koja je, na sreću, prošla s lakšim povredama.

Komšije istrčale na ulicu

Jedan od komšija rekao je kako je čuo strašan tresak, zbog kojeg su mnogi istrčali na ulicu.

- Ne znamo čovjeka. Sva sreća da niko od dece tad nije prolazio ulicom jer bi sigurno poginuo u naletu automobila. Ne znam da li je čoveku pozlilo, jer je neverovatno da nije kočio - rekao je jedan od komšija.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom