GRČKI mediji javljaju da su sve oštrije reakcije na komentare hrvatskog predsednika Zorana Milanovića o krivičnom procesu nakon huliganskog obračuna Bed Blu Bojsa i navijača AEK-a u Atini, u kojem je stradao navijač AEK-a.

Komentari (3)

Vladimir

13.08.2023. 22:22

Ja kao Hrvat po rodjenju, STIDIM se ovako neobrazovanog i primitivistickog stava koji zastupa Predsednik Drzave Hrvatske ! Pa COVJECE ! Ti nisi Zoran Milanovic privatno ! Ti predstavljas Drzavu i Narod u njoj ! Kakve to nebuloze ispaljujes i dali si svesta kostanja tvojih rjeci ! Ko brani kriminalce ili u naj,manju ruku sumnjive, a na Drzavnoj funkciji, taj MORA biti debelo kaznjen od Naroda kojega omalovazava i podcjenjuje, koga dovodi u medjunarodnu mrznju ! Narode Hrvatske, opomenimo ga vec jednom jer mu ovo nije jedini puta, pa ako ponovi SKLONIMO ga da nas nebruka i da nam ne cini ono sto ni sami sebi ne cinimo.. Predsednice Milanovicu, : Ili u pamet ili bezi sa te funkcije !

Ene Sad

14.08.2023. 06:28

Kada podignete omladinu u ambijentu mržnje i nepotrebne samouverenosti u nedodirljivost, kada im očevi i dedovi ostave primere iz 90tih kako treba prema"neprijatelju" onda je rezultat ovakav. Teško je odrastati u Hrvatskoj a imati svest o realnosti! Grci su politički najiskusniji narod na svetu! Biće još lekcija!