U SAOBRAĆAJKI IZGUBILA RODITELJE I BRATA: Iz bolnice puštena trogodišnja devojčica čija porodica je poginula kod Mostara

Novosti online

07. 10. 2022. u 18:50

TROGODIŠNjA G. K. čiji su roditelji Boris (35) i Marijana (34) i brat Roberto (9) Krstić nastradali u saobraćajnoj nesreći koja se 24. septembra u večernjim satima dogodila na magistralnom putu M-17 u mestu Buna-Zaton, južno od Mostara, otpuštena je iz bolnice (SKB) Mostar.

У САОБРАЋАЈКИ ИЗГУБИЛА РОДИТЕЉЕ И БРАТА: Из болнице пуштена трогодишња девојчица чија породица је погинула код Мостара

Foto: Fejsbuk

Trogodišnja G.K. je zadobila povrede opasne po život i lekari su je hitno operisali u SKB-u Mostar, dok su njen otac Boris (35), majka Marijana (34) i brat Roberto (9) nastradali u automobilu Reno Senik na licu mesta.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu M-17 u mestu Buna kod Bunskih kanala.

Stotine građana Mostara nedavno se okupilo na trgu ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi zapalili sveće za tročlanu porodicu Krstić.

Paljenje sveća organizovano je putem Fejsbuk grupe ''Pravda za porodicu Krstić'' u kojoj građani traže da se krivci za ovu tragediju privedu pravdi.

Podsetimo, u nesreći nadomak Mostara živote su izgubili Boris (34), Marijana (35) i Roberto (9) Krstić, dok je četvrta članica porodice, mala Gabrijela (3) preživela i nalazi se u bolnici i svi se mole za njen oporavak.

Prema nezvaničnim informacija, tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavesne vožnje druga dva automobila na putu, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac.

U nesreći su učestovala četiri vozila, a četiri osobe su smrtno stradale i još četiri teško povređene.

(Avaz)

BONUS VIDEO: Junak spasao Skoplje od novih žrtava: Ko je bio Maksim, prvi podvižnik Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

EKSPLICITNO: Miketić koristio poslaničku platu na drogu