OPREZ U SAOBRAĆAJU, IZBEGAVAJTE RASPRAVE: Astro savet za četvrtak 18. april - Neka se paze 4 horoskopska znaka

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 04. 2024. u 07:00

MESEC danas ulazi u znak Device, što se inače dešava jednom mesečno.

ОПРЕЗ У САОБРАЋАЈУ, ИЗБЕГАВАЈТЕ РАСПРАВЕ:  Астро савет за четвртак 18. април - Нека се пазе 4 хороскопска знака

Foto: Profimedia

Međutim, uvek obrazuje različite aspekte sa tranzitnim planetama koje prelaze preko različitih zodijačkih znakova. Ipak, jedno je sigurno - ova pozicija Meseca uglavnom donosi probleme u komunikaciji sa osobama iz najbliže okoline, kao i sa mobilnim telefonima, kreditnim karticama, automobilima, saobraćajem, ali i u odnosima sa saradnicima, rođacima, komšijama, a roditeljima i nesporazume sa decom.

Zbog čega je to tako?

Zato što Mesecom u Devici upravlja hitri, logični, praktični Merkur, ali kada se kao danas nađe u napetim aspektima sa Saturnom u Ribama, (a sutra i sa Neptunom) - donosi kašnjenja, pogrešne odluke, pogrešne poruke i mejlove, probleme u saobraćaju. Zato se danas savetuje dodatni oprez u saobraćaju, naročito za volanom, kao i izbegavanje rasprava, jer s njima nećete nišra rešiti, a sigurno ćete se iznervirati.

Na zdravstvenom planu, povećana je nervoza, a osetljiviji su stomak, creva, zato treba voditi više računa o higijeni i načinu ishrane. Ova pozicija Meseca utiče najviše na Device, Ribe, Blizance i Strelčeve, mada će je osetiti i oni koji imaju podznak, Mesec, Merkur ili Mars u Devici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)