DANAS PAZITE NA OČI Astro savet za sredu, 17. april: Lavovi, oprez u ljubavi i poslu, Jarčevi, sa finansijama

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 04. 2024. u 07:00

MESEC danas obrazuje slične aspekte kao juče, ali jedan je drugačiji - inkonjunkcija (150 stepeni) sa Neptunom, koji će se osetiti u večernjim satima.

ДАНАС ПАЗИТЕ НА ОЧИ Астро савет за среду, 17. април: Лавови, опрез у љубави и послу, Јарчеви, са финансијама

Foto: Profimedia

Ovaj aspekt nosi preosetljivost i nervozu, koju će osetiti većina znakova, ali i opasnost od zabluda i prevara. Na zdravstvenom planu, osetljivije su oči (konjunkivitis) a moguć je i poremećaj u radu endokrinih žlezda.

Lavovi mogu najviše da osete ovaj aspekt, ne samo po promeni raspoloženja i po komplikovanju odnosa sa ljubavnim partnerom, već i na finansijskom planu. I Vodolije će, više od ostalih znakova, osetiti ovaj aspekt koji im zamagljuje vidike i na emotivnom i na poslovnom planu. Da se kasnije ne bi čudile ako dođe do nekog skandala.

Jarčevima će ovaj aspekt uticati na pravilno rasuđivanje, jer će mešati emocije i razum. Beznadežno romantične Ribe trebalo bi da budu manje naivne, kada se radi o poverenju koje ukazuju nekim osobama, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom životu.

Ovnovi mogu osetiti kreativnu inspiraciju, ali i uznemirenost zbog dešavanja na ljubavnom planu. Vage bi mogle manje da veruju "prijateljskim" savetima i da se oslone na sopstvene snage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?