NE PODLEŽITE UTICAJU ŽENA: Astro savet za sredu, 13. mart - Danas je dan za uživanja

Astrolog Marina Jungić Milošević

13. 03. 2024. u 07:00

MESEC danas ulazi u stabilnog, sporog, konvencionalnog, flegmatičnog i posesivnog Bika, znak u kome je njegov uticaj naglašen i pravi sjajan aspekt sa isto tako moćnom Venerom koja tek što je kročila u Ribe.

НЕ ПОДЛЕЖИТЕ УТИЦАЈУ ЖЕНА: Астро савет за среду, 13. март - Данас је дан за уживања

Foto: Profimedia

Zato i ovaj dan može biti obojen hedonizmom, gurmanlucima, kolačima, tortama, odličnom kafom, kao i ljubavlju, strašću, poklonima, ali i šansama za lepu zaradu. To se najviše odnosi na znake kojima vladaju Mesec i Venera - Rakove, Bikove, Vage i Ribe. Jer oni zaista znaju da uživaju u svim životnim zadovoljstvima.

Međutim, Mesec u Biku obrazuje i kvadrat sa Plutonom u Vodoliji, koji nije baš tako sjajan aspekt, jer mami pare velikog hedoniste Bika, koji i ne primećuje kako ih je i koliko potrošio. Jer Bik voli da uživa. I da ima para, a ako ih nema, najradije bi prespavao "zimski san", dok ih ponovo ne bude imao.

Ovaj izazovan aspekt donosi i iracionalne strahove, morbidne snove a za posledicu može imati i teško povređena osećanja. Zato se danas čuvajte žena koje žele da vas ubede u nešto po svaku cenu i od toga ne odustaju. Jednostavno se sklonite iz njihovog vidokruga. Jer, danas ste podložniji sugestijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!