VENERA U RIBAMA DONOSI LJUBAV I NOVAC: Astro savet za utorak, 12. mart

Astrolog Marina Jungić Milošević

12. 03. 2024. u 11:33

VENERA, planete ljubavi i novca, 11. marta 22.52 časova ušla je u znak Riba, u kome je njen uticaj izuzetno naglašen.

ВЕНЕРА У РИБАМА ДОНОСИ ЉУБАВ И НОВАЦ: Астро савет за уторак, 12. март

Foto: Shutterstock

Njen uticaj na ljubavni život ali i posao najviše će osetiti znaci kojima ona vlada - Bikovi i Vage, kao i Ribe u kojima je egzaltirana (naglašen uticaj).

Osobe koje imaju natalnu Veneru u 12. zodijačkom znaku, zrače toplinom, ljubaznošću i šarmom, romantične su, senzibilne i saosećajne. Vole more i životinje. Sklone su idealizovanju ljubavnog partnera, kao i tajnim romansama.

Žene poseduju egzotičnu lepotu, a muškarci sa ovakvom pozicijom Venere umeju da razumeju žene. Sve ovo važi, naravno, za dobro aspektovanu Veneru u natalnom horoskopu, dok ova tranzitna danas obrazuje dobar aspekt (polusekstil) sa Plutonom, što osim fatalne privlačnosti, donosi i novac.

Ili ćete se zaljubiti ili zaraditi finu sumu, a možda i jedno i drugo. Na zdravstvenom planu moguć je hormonski disbalans.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!