ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Crvenokose su divlje, a plavuše avanturisti

Bojana Jovanović

12. 03. 2024. u 20:32

Pitate se koja je boja kose kod žena najprivlačnija muškarcima i zašto? Nedavno sprovedeno istraživanje donosi odgovore na to.

ИСТРАЖИВАЊЕ ПОКАЗАЛО: Црвенокосе су дивље, а плавуше авантуристи

Foto Shutterstock

Pitate se koja je boja kose kod žena najprivlačnija muškarcima i zašto? Nedavno sprovedeno istraživanje donosi odgovore na to. Prema njemu, na prvom mestu nalaze se smeđokose, koje jači pol doživljava kao veoma direktne u obraćanju. Ne plaše se da kažu šta misle, iskrene su i prirodne. Na drugom mestu po poželjnosti su plavuše, koje muškarci doživljavaju kao avanturiste. Evo šta su, između ostalog, ispitanici rekli o blondinama: Čini mi se da je lakše razgovarati sa njima; Najveće pop zvezde su plavuše i prelepe su; Manje ih je u odnosu na druge pa su samim tim i privlačnije.

Iako crvena kosa možda nije toliko privlačna ženama, muškarci vole da vide žene sa ovom bojom kose i tonom kože koji savršeno ide uz nju. Prirodna crvena kosa najređa je od svih a, obično, one koje farbaju kosu u crveno muškarci doživljavaju kao divlje, otvorene i izražajne.

Crnke, pak, smatraju ženama sa otvorenim umom. Tehnički, crna je odsustvo svih boja, zbog čega se crnokose žene ponekad doživljavaju kao originalni, kreativni mislioci, otvorene za nove stvari i sposobne da vide dalje od onoga što drugi ljudi mogu.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo