VAŽAN DAN ZA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Astro savet za četvrtak 22. februar - Spoj Venere i Marsa donosi ljubav

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 02. 2024. u 07:00

LjUBAVNE planete, Venera i Mars, danas su se našle na istom, sedmom stepenu Vodolije, stepena koji simbolizuje znak Vage.

ВАЖАН ДАН ЗА ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА:  Астро савет за четвртак 22. фебруар - Спој Венере и Марса доноси љубав

Foto: Shutterstock

Pa još u izazovnom aspektu sa moćnim Jupiterom u hedonističkom Biku, kojim inače upravlja Venera. A preko puta njih - dramatični Mesec u velikodušnom, pompeznom Lavu!

Zato će partnerski odnosi biti u žiži interesovanja mnogih, s tim da se to odnosi i na emotivne i na poslovne veze. Ovaj erotski par planeta u lepršavoj, razigranoj Vodoliji, znaku druženja i flerta, svaki dan će se sve više udaljavati od Plutona, tako da će do kraja meseca napokon biti oslobođen njegove dominacije (u prevodu, partnerove potrebe za kontrolom, ljubomore, posesivnosti).

Danas će Vagama, Bikovima i Ribama, u kojima je uticaj Venere naglašen, kao i Vodolijama, doneti susret u krugu prijatelja, u nekom klubu, diskoteci, na rođendanu, proslavi, u kafiću, restoranu na krovu nekog nebodera...  A da li će biti strastven ili romantičan, zavisi od aspekata u vašem ličnom horoskopu.

Pošto je Venera i simbol novca, mnogi će preterivati sa trošenjem novca, kako na hranu i piće, tako i na "krpice".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024