DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 6. FEBRUAR: Slobodne Vodolije čeka zanimljiv susret; Rakovi imaju potencijalne udvarače

Astrolog Marina Jungić Milošević

05. 02. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 6. ФЕБРУАР:  Слободне Водолије чека занимљив сусрет; Ракови имају потенцијалне удвараче

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, simboli sukoba i moći, blizu Merkura, upozoravaju na to da pripazite šta i kome pričate, ali i potpisujete. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju šarmantnu osobu na kraćem putu. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera pravi sjajan aspekt sa Uranom u vašem znaku donoseći vam uspeh i novac na profesionalnom planu. Međutim, na ljubavnom planu, zvezde upozoravaju na ljubomorne scene i posesivnost kao uzrok problema sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i dogovora, u opasnom društvu Marsa i Plutona, donosi vam probleme u saradnji sa strancima, kao i u komunikaciji sa osobama koje nose uniformu na radu. Emotivni partner očekuje više razumevanja od vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mars se približio Plutonu i Merkuru u osmoj astrološkoj kući, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o finansijama i da izbegavate nepotrebne troškove. Neko ima želju da pređe granicu prijateljstva s vama. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija planeta koje upravljaju vašim privatnim biznisom i kontaktima sa strancima, upozorava na mogućnost problema u poslovanju sa osobama koje nose uniformu na radu. Nemojte da "padate" na slatkorečive zavodnike iz poslovnog okruženja.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vašem vladaocu Merkuru, priljubljenom uz Pluton, približio se Mars, planeta sukoba, zbog čega možete da očekujete probleme na poslu, naročito u odnosu sa saradnicima i kolegama. Susret sa zemljanim znakom u popodnevnim satima. Unosite više vitamina.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Dobra pozicija vašeg vladaoca Venera, koja upravlja i vašim finansijama, donosi vam neočekivano uvećanje prihoda preko paralelnog ili dodatnog posla. Ali, napeti aspekti vladalaca vaših odnosa sa partnerom, upozoravaju na ljubomorne scene.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vaših vladalaca, Plutona i Marsa, donosi vam probleme u domu i porodici, naročito sa mlađim članovima. Na ljubavnom planu, možete da očekujete susret sa osobom koja će vas oduševiti već na prvi pogled. Podložnost povredama u kući.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pazite se osoba koje vam se predstavljaju u jednom svetlu, a zapravo vam rade iza leđa. Povedite više računa o vrednim sitnicima i o tome šta potpisujete. Dobar aspekt vašeg vladaoca Jupitera sa Mesecom, popodne, donosi vam uvećanje prihoda.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec po podne ulazi u vaš znak i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam povoljan dogovor sa jednom Ribom. Mars iz vašeg znaka približava se Plutonu i Merkuru u polju posla, vodite računa kako ulažete novac.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Možete se naći na meti tračeva i ogovaranja, ali i podmetanja, zato povedite više računa o pravnim okvirima poslovanja, detaljima ugovora, čak i usmenih dogovora. Slobodne Vodolije, na nekoj kućnoj proslavi, očekuje susret sa šarmantnom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Čuvajte se saveta nekoga ko vam se u prepodnevnim satima predstavlja kao neko ko želi da vam pomogne. Mars blizu Plutona i Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, upozorava na probleme i ljubomorne scene sa voljenom osobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom