ŠTA VAM DONOSI MESEC U VODOLIJI? Horoskop za petak 12. januar - Rak donosi dobru poslovnu odluku, Devica nervozna, Škorpija da pazi na novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 01. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Vodoliji donosi za petak 12. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ШТА ВАМ ДОНОСИ МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ? Хороскоп за петак 12. јануар - Рак доноси добру пословну одлуку, Девица нервозна, Шкорпија да пази на новац

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u znaku Vodolije, u koji "pada" vaša astrološka kuća društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Aspekt Jupitera sa vašim vladaocem Marsom, budi stari žar u odnosu sa ljubavnim partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Plutona u astrološkom polju karijere, pod uplivom Jupitera iz vašeg znaka, podstiče vašu ambiciju čineći vas energičnijim kada se radi o ulaganju u privatni biznis. Sekstil Marsa i Saturna donosi uspeh sportistima i umetnicima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Meseca u Vodoliju, donosi vam vesti o novcu koji očekujete iz inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Saturna, čini vas pomalo skeptičnim kada je reč o aranžmanu sa strancima. Slobodno se oslonite na svoju intuiciju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa Mesecom blizu Plutona u osmoj astrološkoj kući, može vam se učiniti da neka vaša poslovna odluka nema logično objašnjenje. Međutim, ubrzo će se ispostaviti da niste pogrešili. Saradnici i kolege vas podržavaju i žele da vam pomognu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog Meseca u Vodoliji, vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, kojim vladaju Uran i Saturn, budite spremni na kompromise i na poslovnom i na ljubavnom planu. Voljena osoba je danas sklona preterivanju i dramatizovanju nekih situacija.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Vodoliji u dobrom aspektu sa Venerom, koja upravlja vašim poslom, donosi vam uvećanje zarade preko saradnje sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Neptuna upozorava da pazite šta izjavljujete i potpisujete. Nervoza.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaše karijere, Mesec, u astrološkom polju ljubavi, približava se Plutonu, donoseći mladim Vagama susret sa starijim muškarcem koji je dosta posvećen poslu. Novac vam pristiže preko privatnog i biznisa sa nekretninama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u Vodoliji, blizu vašeg vladaoca Plutona, simbola dominacije, mogući su problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom, zbog njegovih pokušaja da vam nametne svoje stavove. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u konjunkciji sa Plutonom, čini vas nestrpljivijim dok iščekujete vesti o ishodu jednog poslovnog dogovora. Danas vam malo teže polazi za rukom da napravite balans između porodice i karijere. Provodite više vremena sa prijateljima. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa konjunkcijom Plutona i Meseca, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, želite da ispunite očekivanja i poslovnih saradnika i voljene osobe. Dobar aspekt Merkura i Saturna, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja porodice i novca, podstiče vas da drugačije rasporedite poslovne obaveze. Konjunkcija sa Plutonom u astrološkom polju tajni, donosi vam paralelne izvore prihoda. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom u Vodoliji kojom upravlja i disciplinovani Saturn iz vašeg znaka, želite da napravite drugačiji raspored porodičnih i poslovnih obaveza. Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i Merkura čini vas uzdržanijim u odnosu sa partnerom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)