VATRENI IDEALISTA KOJI GAĐA PRAVO U METU: Otkrijte da li ste tipičan Strelac u horoskopu

Astrolog: Marina Jungić Milošević

26. 11. 2023. u 13:00

JEDAN od najomiljenijih zodijačkih znakova, rado viđen u svakom društvu, veliki je optimista i entuzijasta, topao, srdačan, velikodušan i strastven.

ВАТРЕНИ ИДЕАЛИСТА КОЈИ ГАЂА ПРАВО У МЕТУ: Откријте да ли сте типичан Стрелац у хороскопу

Foto Shutterstock

Pravdoljubiv je, duhovit i kreativan, rođeni vođa, voli da dominira. Godine su za njega zaista samo broj, prati modne i društvene trendove, ali i kulturne događaje, oblači se sportski, mladolik do poznog doba. Odaje utisak vesele, društvene i komunikativne osobe, a zapravo je nepoverljiv. Ovim znakom, pored Jupitera, upravlja i Neptun, planeta mašte, vizija, romantike, ali i obmana, prevara i sklonosti ka porocima.

Vatreni idealista Strelac poseduje ogromnu energiju, a iznad svega voli slobodu, sport, putovanja, sportska kola, brzu vožnju, muziku. Tolerantan je i širokih vidika i ljude prihvata onakvima kakvi jesu. U suštini konvencionalan, a u zrelijim godinama konzervativan. Važno mu je šta će svet reći. U emotivnim odnosima ljubomoran, ali neveran, sklon tajnim avanturama. Radoznao, pa i seks često doživljava kao sport i zabavu. Ako ima decu, s njima neguje drugarski odnos.

Foto Pixabay free images

Direktan, često preterano iskren, svojim pitanjima i komentarima uvek gađa pravo u metu. Kada je isprovociran, ume da plane i uvredi sagovornika. Ukoliko ga tema privlači, priča kao navijen i ne zna da stane. Međutim, kada poslovna situacija zahteva, zna da mudro ćuti. Prati ga sreća u radu sa strancima, kao i sa novcem. Važno mu je da se bavi poslom koji voli, a voli i da se stalno usavršava. Snalažljiv, odlično se snalazi u zanimanjima koja zahtevaju češća putovanja, kao i u advokaturi, turizmu, marketingu. Mane: nestrpljivost, koleričan temperament, sklonost euforičnom raspoloženju, površnost, sujeta, ne podnosi poraz, u ostvarivanju velikog cilja ume da bude beskrupulozan.

Iznad svega voli slobodu, putovanja, promene, sport, brzu vožnju, sportska kola, muziku.

Foto unsplash

Nekretnine i kontakti sa strancima

BORAVAK tranzitnog Jupitera, vladaoca Strelca i suvladaoca Riba, u znaku Bika, od sredine maja ove do sredine maja iduće godine, povoljno utiče na finansije većine zodijačkih znakova. Novac prvenstveno pristiže Bikovima, Devicama i Jarčevima, kao i Rakovima, Škorpijama i Ribama, preko građevinskih, poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina i sređivanjem stambenog i poslovnog prostora.

Jupiter, planeta blagostanja, lepog života, putovanja, obrazovanja i kontakata sa strancima, egzaltiran je u hedonističkom Biku, što znači da je njegov ionako moćan uticaj u tom znaku još veći. Zato ovim znacima donosi i višak kilograma, budući da Jupiter, simbol ekspanzije, sve uvećava. Kao veliki gurman, Strelac ume da bude neumeren u jelu i piću i nerado se odriče upravo one hrane (i alkohola) koja mu donosi probleme sa jetrom, njegovom slabom zdravstvenom tačkom. Takođe je podložan povredama i preterivanju u uzimanju lekova.

Foto: Free Images Pixabay

Što se tiče ostalih znakova, konjunkcija tranzitnog Jupitera i tranzitnog Urana u Biku, zapravo je životna šansa koju ne bi trebalo da propusti niko od nas, u zavisnosti od toga u kom astrološkom polju ("pada" u znak Bika) se nalazi ovaj aspekt. Jupiter svake 12. godine prelazi preko Bika, a Uran jednom u 84 godine, pa će proći dosta vremena, pre nego što se ponovo ne obrazuje "spoj" ovih planeta.

Tako narednih šest i po meseci, Ovnovi mogu ostvariti sjajnu saradnju sa strancima i obezbediti stambeni ili poslovni prostor. Blizanci mogu da uvećaju zaradu preko posla sa emotivnim ili poslovnim partnerom, a Rakovi da realizuju planove u vezi sa inostranstvom, društvenim ili angažmanom u medijima. Lavove očekuju značajne promene u karijeri, a Device uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima i privatnog biznisa.

Vage mogu da ostvare zaradu preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja, a Škorpije preko advokature, pravnih procesa i saradnje sa ljubavnim partnerom. Strelčevi će dobro proći na poslovnom planu, naročito sa kupoprodajom i izdavanjem nekretnina. Jarčevi i Vodolije, biće u prilici da ostvare svoje snove i planove, u vezi sa umetnošću, sportom, obrazovanjem, stambenim prostorom i privatnim biznisom. Ribe koje se bave pisanjem, medicinom, farmacijom, naukom, arheologijom, očekuje uspeh preko putovanja i kontakata sa strancima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...