NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA: Lava očekuju vanredni troškovi, Vaga razmišlja o vezi sa zauzetom osobom, Strelca da se pazi ljubomore

Astrolog: Marina Jungić Milošević

14. 10. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 15. do 21. oktobra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 21. ОКТОБРА: Лава очекују ванредни трошкови, Вага размишља о вези са заузетом особом, Стрелца да се пази љубоморе

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sredinom nedelje, novac vam pristiže preko saradnje sa strancima, predavašta, turizma, pravnih poslova. U vreme prve Mesečeve četvrti blizu vašeg vladaoca Plutona u polju karijere, 22. oktobra, mogući su problemi sa poslovnim partnerom. Krajem sedmice, Merkur ulazi u polje finansija i rizika, zbog čega morate više da pazite šta potpisujete.

Ljubav Spoj vašeg vladaoca Marsa i Meseca, početkom perioda, izaziva rasprave u domu i porodici. Prolazna kriza u komunikaciji sa voljenom osobom može potrajati do 18. oktobra. A zatim stupa na snagu trigon Jupitera i Venere, vladaoca partnerskih odnosa, koji će iz dana u dan doprinositi sve boljoj atmosferi na emotivnom planu.

Zdravlje Podložni ste infekcijama.


 

Foto: Free Images Pixabay

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Do 18. oktobra, može doći do odlaganja nekih poslova, a zatim vam pozicija vašeg vladaoca Venere i Jupitera u vašem znaku, tokom nedelje donosi sve veće šanse za uvećanje prihoda. U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, 22. oktobra, novac vam pristiže preko aranžmana sa prijateljima ili osobama koje žive u inostranstvu.

Ljubav Konjunkcija Meseca i Marsa, planete sukoba i strasti, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, 15. oktobra, donosi rasprave sa voljenom osobom. Razlog može biti sumnja u partnerovu vernost, ali će ipak preovladati zdrav razum ili ćete poslušati savet starije osobe iz porodice. Škorpija misli na vas.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Početkom perioda, klonite se rasprava sa ženama. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, krajem sedmice, približava se Marsu, simbolu sukoba u astrološkom polju posla, donoseći vam konflikte sa saradnicima. Umetnike i sportiste, sredinom nedelje, očekuje uspeh. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove.

Ljubav U prvoj polovini perioda, moguća je manja kriza u odnosu sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Slobodni Blizanci, oko 17. oktobra, mogu da upoznaju osobu koja je prisutna u javnosti, preko posla. Krajem sedmice, partnerovo neobično ponašanje može da izazova vašu sumnju.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Sredinom sedmice, očekuje vas uvećanje prihoda, naročito preko intelektualnih, manuelnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, oko 22. oktobra, budite oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Imate podršku jednog Bika i Riba.

Ljubav Početak nedelje, sa vašim vladaocem Mesecom blizu Marsa u astrološkom polju ljubavi, obeležiće rasprave sa voljenom osobom, zbog njene posesivnosti i ljubomore. Posle kratkotrajnog "primirja" sredinom perioda, ulazak Merkura u Škorpiju, krajem sedmice, ponovo će raspaliti strasti i izazivati svađe.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Aspekti vašeg vladaoca Sunca, sredinom nedelje, donose vam vanredne izdatke. Posle 18. oktobra, možete da očekujete zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, blizu Plutona, 22. oktobra, budite oprezniji ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji.

Ljubav Sedmica počinje sa Mesecom blizu Marsa u četvrtoj astrološkoj kući, što će nepovoljno uticati na privatni život julskih Lavova. Oko 17. oktobra, možete da upoznate jednog šarmantnog Strelca. Krajem perioda, moguće su rasprave sa mlađim članovima porodice, kao i sa emotivnim partnerom.

Zdravlje Bolovi u leđima.


 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Početkom sedmice, može doći do odlaganja projekata koje planirate zajedno sa prijateljima ili osobama iz inostranstva. Vaš vladalac Merkur, 22. oktobra ulazi u Škorpiju i obrazuje konjunkciju sa Marsom, što nepovoljno utiče na vaše finansije. Otvorite četvoro očiju, ako potpisujete ugovore. Poslušajte savet jednog Jarca ili Raka.

Ljubav Odnos sa voljenom osobom može se naći na testu strpljenja, jer vam planete tokom ovog perioda nisu previše naklonjene. Slobodne Device, oko 20. oktobra, u nekom klubu ili restoranu, očekuje susret sa starom simpatijom. Krajem sedmice, može doći do problema u komunikaciji sa emotivnim partnerom.

Zdravlje Oprez za volanom.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao tokom celog perioda, izbegavajte nepotrebne troškove i pazite šta potpisujete. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, u prvoj polovini perioda, utiče na prolongiranje nekih poslovnih aranžmana. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju privatnosti, 22. oktobra, novac vam pritiče preko porodičnog ili privatnog biznisa.

Ljubav Nedostatak komunikacije sa partnerom, do 18. oktobra, nepovoljno utiče na vaš emotivni život, kao i na odnose sa članovima porodice. Slobodne Vage, sredinom perioda, mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom koju poznaju preko poslovnih kontakata. Jedna Vodolija šalje vam poziv za izlazak.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Period počinje sa konjunkcijom Meseca i Marsa u vašem znaku, što nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima. Već nakon 17. oktobra, poslovi kreću nabolje. U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, 22. oktobra, kada i Merkur ulazi u vaš znak, možete da očekujete bolju zaradu, i to preko saradnje sa prijateljima, strancima i kraćih putovanja.

Ljubav U prvoj polovini sedmice, očekuje vas susret sa osobom koja stiže iz inostranstva. Stara simpatija, oko 20. oktobra, šalje vam romantičan poziv za izlazak. Sa naglašenom astrološkom kućom privatnog života, krajem nedelje, mogući su konflikti i rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice.

Zdravlje Oprez u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Sredinom perioda, u vašem znaku boravi Mesec, simbol trgovine, donoseći vam vanredne izdatke. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući posla, krajem nedelje, očekuje vas uvećanje prihoda, preko kontakata sa strancima. Ipak, obratite pažnju na svaki detalj prilikom sklapanja dogovora, kao i eventualnog potpisivanja ugovora.

Ljubav Već početkom sedmice, konjunkcija Meseca i Marsa u astrološkoj kući prepreka, najavljuje probleme zbog partnerove posesivnosti. Krajem nedelje i Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u Škorpiju pa će voljena osoba biti još više opterećena ljubomorom. Jedna Vodolija misli na vas.

Zdravlje Osetljivi mokraćni kanali.


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Ove nedelje, naglašen znak Škorpije, donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju rukovanje novcem. Bićete razočarani ponašanjem jednog prijatelja, sa kojim ste planirali zajednički posao. U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Plutona, simbola novca u vašem znaku, 22. oktobra, možete biti skloni pogrešnim procenama.

Ljubav Do 18. oktobra, napet aspekt između Venere i vašeg vladaoca Saturna, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Neko ko živi u drugom gradu ili zemlji, šalje vam poruku romantične prirode. Sredinom perioda, nećete odoleti šarmu jednog vatrenog znaka. Krajem sedmice, voljena osoba pokazuje znake ljubmore i posesivnosti, zbog sumnje u vašu vernost.

Zdravlje Podložnost povredama.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Sa naglašenom astrološkom kućom karijere, tokom ovog perioda, možete da privedete kraju realizaciju nekih poslova. Međutim, trebalo bi da obratite više pažnje, ako planirate ulaganje u aranžmane sa strancima. Krajem sedmice, u vreme prve Mesečeve četvrti u vašem 12. astrološkom polju, pokažite više razumevanja za saradnike i kolege.

Ljubav Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera, do 18. oktobra, unosi tenziju u vaš odnos. Aspekti Venere, planete ljubavi, sredinom nedelje, nagoveštavaju strastveni susret sa nekim ko živi u drugom gradu. Konjunkcija Merkura i Marsa u Škorpiji, 22. oktobra, upozorava da se klonite rasprava.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Aspekti Saturna u vašem znaku sa Marsom i Mesecom, u prvoj polovini perioda, donose zaradu predstavnicima vašeg znaka koji često putuju zbog posla, bave se predavaštvom ili rade u IT sektoru. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, krajem sedmice, donosi vam novac, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetničkim izražavanjem ili sportom.

Ljubav Početkom nedelje, voljena osoba pokazuje dobru volju da se prilagodi vašim obavezama. Posle 18. oktobra, slobodne Ribe mogu da upoznaju nekoga preko intreneta ili društvene mreže. Napet aspekt između Meseca i Merkura u vašem polju ljubavi, krajem perioda nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom.

Zdravlje Izbegavajte slatkiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu