DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 1. OKTOBAR: Devicama stiže neočekivana zarada, Vodolije su rado viđene u društvu suprotnog pola

Astrolog: Marina Jungić Milošević

30. 09. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 1. ОКТОБАР:  Девицама стиже неочекивана зарада, Водолије су радо виђене у друштву супротног пола

Foto Pixabay free images

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se približava Jupiteru u Biku, simbolu prosperiteta i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne izdatke. Zbog aspekata Venere, vladaoca partnerskih odnosa, moguće su rasprave sa voljenom osobom. Promenite način ishrane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Jupitera u vašem znaku, u napetim aspektima sa Suncem, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Pozicija Merkura povoljno utiče na ishod dogovora o nekom kreativnom projektu. Pazite se povreda u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sjajni aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donose vam kontakt sa osobama koje će imati sluha za vaše ambiciozne planove. Naglašen znak Bika u kome je i Mesec, uveče vam donosi susret sa Vagom na nekom večernjem događaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne obrazuje konjunkciju sa Jupiterom u Biku, vladaocem vašeg posla i inostranstva, donosi vam mogućnost zarade preko aranžmana sa strancima. Ljubavni partner želi da vas iznenadi. Povedite više računa o ishrani.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkoj kući karijere, odgovara Lavovima koji se bave kreativnim zanimanjem. Sa Venerom, planetom šarma u vašem znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Vage i spoj Mesec i Jupitera u Biku, popodne vam donose zaradu preko kontakta sa osobama koje žive u drugom gradu. Ljubavni partner je nepoverljiv i ljubomoran, jer sumnja da ste se zbližili sa osobom sa posla. Osetljivi bubrezi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, približava se Jupiteru u astrološkoj kući finansija, donoseći vam mogućnost zarade preko paralelnog posla. Povedite više računa o odnosu sa kolegam, kako vam neko ne vi radio iza leđa. Sklonost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašeno sedmo astrološko polje, u koje danas ulazi i Mesec, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste preko posla poznati u javnosti. Na nekom skupu ili proslavi, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac, Jupiter, simbol prosperiteta, obrazuje konjunkciju sa Mesecom, koji upravlja vašim finansijama, donoseći vam dogovor o isplativom poslu sa strancima. Teško ćete ostati ravnodušni da šarm jednog Blizanca .

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sjajan aspekt Meseca i Jupitera u Biku, donosi vam zaradu preko kreativnih poslova, kao i poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. Pozicija vašeg vladaoca Saturna povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenim znakom Bika u kome je danas i Mesec, planirate građevinske radove ili privatni biznis. Zbog pozicije ljubavnih planeta, Venere i Marsa, rado ste viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Potreban vam je odmor.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Odgovara vam pozicija Meseca u Biku koji danas pravi konjukciju sa vašim suvladaocem Jupiterom, jer vam donosi kontakte sa strancima i mogućnost ugovaranja novog posla. Osoba koja vas poznaje preko posla, šalje vam romantičnu poruku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo