VIŠE SREĆE, NEGO PAMETI: Kao iz filma -Turista propustio let za povratak kući, pa 14 dana živeo na aerodromu bez novca i prtljaga

Novosti onlajn

22. 09. 2023. u 15:31

TURISTA iz Rusije vratio se kući nakon što je 14 dana proveo na aerodromu na tajlandskom ostrvu Puket.

ВИШЕ СРЕЋЕ, НЕГО ПАМЕТИ: Као из филма -Туриста пропустио лет за повратак кући, па 14 дана живео на аеродрому без новца и пртљага

Foto EPA

Turistički centar za pomoć u Puketu (TAC) saopštio je da je pre dve nedelje turista iz Rusije (38) propustio let kući. Ponestalo mu je novca i nije mogao da iznajmi hotelsku sobu ili kupi drugu kartu tako da se zaglavio na terminalu lokalnog aerodroma.

Nije imao ni prtljag i jedino su mu ostali mobilni telefon i pasoš. Za lokalne medije je rekao da čeka da mu majka kupi novu avionsku kartu za povratak u Rusiju.

TAC i aerodromsko osoblje, kako navode lokalni mediji, brinuli su o njemu proteklih nedelja. Turista je čak prebačen u obližnju bolnicu na lečenje infekcije oka. Tokom boravka u vazdušnoj luci, radnici su mu našli odeću i davali hranu, a takođe su platili račun sa klinike.

Turista se u četvrtak konačno vratio kući u Rusiji. Njegova majka i on su se zahvalili svima na brizi i pomoći.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

DOLINA SMRTI: Turistička atrakcija zbog rekordno visokih temperatura

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)