NI HRANA GA NIJE NAMAMILA: Veliki papagaj Hektor pobegao vlasnici i napravio predstavu u Loznici (FOTO/VIDEO)

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

05. 06. 2023. u 22:35

VELIKI papagaj po imenu Hektor, zaposeo je, večeras, krov jedne kuće, u naselju Klupci, kraj samog druma Loznica-Valjevo.

НИ ХРАНА ГА НИЈЕ НАМАМИЛА: Велики папагај Хектор побегао власници и направио представу  у Лозници (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Mitrić

Mlada vlasnica iz obližnjeg naselja Vulića bašta, zvala ga je uporno da siđe, da se vrati, ali bez uspeha. Pozivali su ga, vikali da se pomeri i krene mnogi radoznali ljudi, ali više od sata nije hteo da se pomeri.

Konačno, kada je napustio krov kuće odleteo je na susedni orah pored puta i stao na čami na jednoj od grana. Vlasnica je uzalud govorila da će da ide kući, ne bi li ga odorbovoljila da i on krene, nudila mu je hranu. Uzalud.

Posle pola sata, kada skupilo još ljudi, kao da je čekao pravi trenutak i napravio promotivni let između kuće na kojoj je bio i oraha na kom je čamio. Tek posle par krugova, odleteo je kući...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)