FILOLOŠKI FAKULTET UPOZORAVA APSOLVENTE: Diplomirajte do 1. oktobra

Lj.B.

19. 03. 2024. u 13:37

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu skrenuo je pažnju studentima osnovnih studija kojima 30. septembra 2024. ističe rok za završetak studija da moraju diplomirati pre 1. oktobra da ne bi izgubili status studenta.

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ УПОЗОРАВА АПСОЛВЕНТЕ: Дипломирајте до 1. октобра

Foto: Google printscreen

Ukoliko ne diplomiraju pre 1. 10.  moraju se ispisati i ponovo upisati putem konkursa, a prvi konkurs nakon toga  održava se u junu 2025.

Studenti koji procenjuju da ne mogu diplomirati pre 1. 10. 2024. i ne žele da čekaju jun 2025. da bi se ponovo upisali, mogu se ispisati i ponovo upisati – na novoakreditovane studijske programe – u drugom konkursnom roku, koji se održava u septembru 2024. U tom slučaju neće moći da iskoriste šesti, a verovatno ni veći deo petog ispitnog roka ove godine, a u prvom i drugom ispitnom roku naredne godine neće moći polagati dvosemestralne ispite, kao ni jednosemestralne ispite iz letnjeg semestra.

- Molimo studente kojima 1. 10. 2024. ističe rok za završetak studija da ovo imaju u vidu i da na vreme procene da li će morati da se ispisuju i ponovo upisuju u septembru ili ne - kažu na Filološkom fakultetu.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja