SARADNJA NA PROJEKTIMA: Delegacija Mašinskog fakulteta u poseti Tehničkom univerzitetu u Gracu

B.B.

11. 12. 2023. u 11:14

DELEGACIJA Mašinskog fakulteta posetila je Tehnički univerzitet u Gracu gde je obišla laboratorije Fakulteta za mašinstvo i ekonomske nauke i upoznala se sa aktivnostima koje se odnose na naučno-istraživački rad, kao i projektima koji se realizuju za potrebe privrede.

САРАДЊА НА ПРОЈЕКТИМА: Делегација Машинског факултета у посети Техничком универзитету у Грацу

Foto: Mašinski fakultet

Na sastanku su predstavljene najvažnije nastavne i naučno-istraživačke aktivnosti Mašinskog fakulteta, a sagovornici su se saglasili da postoje velike mogućnosti i obostrani interes za uspostavljanje bliže saradnje Mašinskog fakuleta u Beogradu sa Fakultetom za mašinstvo i ekonomske nauke u Gracu i njegovim naučno-istraživačkim institutima, posebno u okviru realizacije doktorskih studija i izrade doktorskih disertacija i učešća na zajedničkim naučno-istraživačkim projektima.

Delegaciju Mašinskog fakulteta sačinjavali su prof. dr Vladimir Popović, dekan, prof. dr Dragoslava Stojiljković, prodekan, prof. dr Živana Jakovljević, prodekan, prof.  dr Maja Todorović, prodekan, prof. dr Nenad Zrnić, direktor Inovacionog centra, kao i prof. dr Vesna Spasojević Brkić, prof. dr Vladimir Buljak i prof. dr Aleksandar Ćoćić.

Kolege iz Beograda primili su prof. dr Horst Bišof, rektor, prof. dr Stefan Forbah, prorektor Tehničkog univerziteta u Gracu, prof. dr Franc Has, dekan,  prof. dr Tomas Hohrainer, dekan za nastavu Fakulteta za mašinstvo i ekonomske nauke u sastavu tog univerziteta, van. prof. dr Vanja Subotić, zamenik rukovodioca Instituta za termotehniku i mr Patricija Gac, alumni klub Tehničkog univerziteta u Gracu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)