MALA MATURA USPEŠNO SPROVEDENA: Sastanak prosvtenih zvaničnika na FON

Lj.B.

14. 07. 2023. u 10:53

VRŠILAC dužnosti ministra prosvete Đorđe Milićević prisustvovao je sastanku na Fakultetu organizacionih nauka, na kome su predstavnici FON-a prikazali koji je bio njihov deo posla i šta su uradili u okviru realizacije završnog ispita . Sastanku su prisustvovali i predstavnici iz Kabineta premijerke, kao i Kancelarije za informacione tehnologije i e-upravu.

МАЛА МАТУРА УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА: Састанак просвтених званичника на  ФОН

FON

„Drago mi je što smo danas ovde i što nakon uspešno okončanog završnog ispita možemo da sumiramo šta je urađeno u ovom procesu. Pre svega želim da istaknem da je zahvaljujući timskom radu uspešno realizovan jedan od najvažnijih i najkompleksnijih zadataka u školskoj godini. Svi zajedno smo na istom zadatku i imamo isti cilj, a to je da kontinuirano radimo na unapređenju ovog procesa. I ovaj put želim da istaknem da je digitalizacija u obrazovanju jedan od strateških ciljeva Vlade i Ministarstva prosvete, jer želimo da omogućimo kvalitetniji, transparentniji i efikasniji pristup u obrazovanju“, rekao je Milićević.

On je istakao da je zahvaljajući viziji, preduzimiljivosti i permanentnom ulaganju Vlade  u razvoj IKT sistema i digitalizacije u obrazovnom sistemu, unapređen sistem na kojem nam mnoge razvijene zemlje mogu pozavideti, a FON-u na izuzetnom rešenju i želji da  svake godine unapređuju ovaj sistem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?