PEDESETO IZVOĐENJE "SA DRUGE STRANE JASTUKA": Popularni mjuzikl jubilarno u Pozorištu na Terazijama

V.V.S.

19. 02. 2024. u 15:35

ANSAMBL mjuzikla "Sa druge strane jastuke" obeležiće pedeseto izvođenje na sceni Pozorišta na Terazijama, u utorak 20.februara, a predstava je inspirisana popularnim stihovima i muzikom Momčila Bajagića Bajage.

ПЕДЕСЕТО ИЗВОЂЕЊЕ СА ДРУГЕ СТРАНЕ ЈАСТУКА: Популарни мјузикл јубиларно у Позоришту на Теразијама

foto V.Opsenica

Premijera je planirana za mart 2020. godine, ali ju je pandemija koronavirusa "odložila" za jesen iste godine: od tada do danas publika je u prilici da u predstavi čuje 30 hitova našeg poznatog kantautora, koji posetioce jedinog muzičkog teatra vode na nostalgični put u rane osamedesete. Odnosno, kako je naveo autor teksta Stevan Koprivica u neku vrstu "urbane bajke smeštene u terazijski trougao". Svi akteri, sve vreme su na sceni - glumci, hor, balet i orkestar.

U predstavi igraju Slaven Došlo, Milena Živanović(Tatjana Dimitrijević), Danijel Korša, Žarko Stepanov, Vladan Savić, Igor Damnjanović, Elizabeta orevska, Kristina Savić, Duško Radović, Milan Milosavljević, Milan Tubić, Ljubiša Dinčić, Jelena Arsić, Milica Pavlović, Minja Petrović, Nebojša Gromilić(Janko Cekić), Dušan Šida, Aleksandar Dunić i drugi.

Autorski tim predstave čine i Aleksandar Sedlar (muzički aranžmani), Milica Cerović (koreografija), Aleksandar Denić (scenografija) i Tatjana Radišić (kostimi).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici