POŽELELI DIZNIJU BANKROT: Obožavaoci razočarani što u novom nastavku "Pirata" neće igrati DŽoni Dep

D.B.M.

10. 02. 2024. u 18:19

JOŠ jedno iznenađenje koje je uzburkalo javnost stiže iz "Diznija". Omiljeni pirat sa Kariba, Džoni Dep više neće biti deo čuvene franšiz. Kapetan Džek Sparo definitivno neće biti u šestom delu "Pirata s Kariba", a verovatno će kao zamena za Depa "upasti" dvadesetosmogodišnja Ajo Edeberi, koja će glumiti gusarku En Boni, iz 17. veka.

ПОЖЕЛЕЛИ ДИЗНИЈУ БАНКРОТ: Обожаваоци разочарани што у новом наставку Пирата неће играти Џони Деп

Foto: AP

Obožavaoci kultnog serijala su razočarani, čak je reagovao i Ilon Mask. On je na društvenim mrežama napisao "Dizni je s...." Drugi fanovi su poželeli Dizniju bankrot ili predložili bojkot. Kritike su upućene i na to što istorijske likove bele rase glume pripadnici crne: - En Boni je bila Irkinja. Istorijska ličnost koju mnogi Irci vole. Zašto daju ulogu nekome ko nije Irkinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!