POZORIŠNI FORUM U SUBOTICI: Na 30. Međunarodnom festivalu za decu, susret istraživača teatra i stvaraoca

V.Strugar

14. 09. 2023. u 17:37

U OKVIRU 30. Međunarodnog festivala pozorišta za decu Subotica (koji je na programu od 17. do 22. septembra) najavljen je Forum za istraživanje pozorišne umetnosti za decu i mlade, koje vodi dr Marijana Prpa Fink.

ПОЗОРИШНИ ФОРУМ У СУБОТИЦИ: На 30. Међународном фестивалу за децу, сусрет истраживача театра и ствараоца

foto Promo

Ovogodišnje izdanje Foruma usmereno je ka istraživanju na temu „Vreme i odgovornost u pozorištu za mlade”. Između ostalog, učesnici će se baviti temama „Pogled na pozorište za decu i mlade u 21. veku – iz prošlosti“, „Pozorišni jezik za decu i mlade“, „Pozorište i obrazovanje“.

Forum za istraživanje pozorišne umetnosti za decu i mlade je prilika da istraživači iz različitih zemalja okupe tokom festivalskih dana i izlože njihova istraživanja i projekte. Takođe, sa predstavama koje su igrane tokom Festivala, Subotica postaje značajno mesto susreta istraživača i pozorišnih stručnjaka sa stvaraocima pozorišnih predstava iz celog sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove