SADA I FILM O IKONIČNOJ LUTKI "BARBI": Svečana projekcija 19. jula u mts Dvorani uz pregršt iznenađenja i "bekstvo u Barbi svet"

Promo

10. 07. 2023. u 21:36

Ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije, sada u vidu filmske verzije o ikoničnoj lutki BARBI , biće premijerno održana u sredu, 19. jula u mts Dvorani.

САДА И ФИЛМ О ИКОНИЧНОЈ ЛУТКИ БАРБИ: Свечана пројекција 19. јула у мтс Дворани уз прегршт изненађења и бекство у Барби свет

Foto: Jutjub/Warner Bros. Pictures

Ljubitelji lutke koja je zapisala istoriju odrastanja mnogih generacija, moći će da uživaju u pravom „ružičastom barbi svetu", na koji će premijerne večeri podsećati Hol Dvorane. Posetioci će imati priliku da se slikaju, u specijalno za ovo veče napravljenoj „barbi kutiji" i na taj način zabeleže svoje uspomene na filsmki doživljaj koji ih očekuje.

Istovremeno, za sve ljubitelja Barbi,  organizovan je koktel dobrodošlice, a koji će moći da degustiraju gledajući mini, "Diline reviju" pre filma, kao i da uživaju u programu plesnog studija RIS. Naime, na kraju revije, plesači pomenutog studija će izaći u haljinama Diline i igrati uz muziku iz filma.

U filmu koji se dugo čekao, ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling.

Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru.

Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Premijera filma o čuvenoj lutki biće održana uz još pregršt iznenađenja i partnera premijere, a karte su dostupne na MTS Dvorana - Projekcija - Barbie

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici