"KNJIGA O MILUTINU" I "LJUBAV U SAVA MALI" U HRVATSKOJ I BIH: Dva sprpska pozorišna ostvarenja gostuju u Zagrebu, Brčkom i Vukovaru

V.V.S.

25. 11. 2022. u 18:30

MONODRAMA "Knjiga o Milutinu" Danka Popovića i komedija "Ljubav u Savamali" Ivana Lalića (u produkciji Zvezdara teatra), tokom novembra i decembra biće izvedene u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

КЊИГА О МИЛУТИНУ И ЉУБАВ У САВА МАЛИ У ХРВАТСКОЈ И БИХ: Два спрпска позоришна остварења гостују у Загребу, Брчком и Вуковару

foto:Nikola Vukelić

Nenad Jezdić će priču o Milutinu Ostojiću izvesti na sceni pozorišta "Kerempuh" u Zagrebu, 28. novembra, u okviru Dana srpske kulture koju organizuje Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta". Potom će predstavu moći da pogleda 14. decembra i publika u Brčkom, u Domu kulture - u organizaciji Srpskog kulturnog drušva "Prosvjeta" iz Bosne i Hercegovine, koje obeležava 120 godina od osnivanja.

"Ljubav u Savamali" Ivana Lalića (u režiji Darijana Mihajlovića)15. decembra će gostovati u Vukovaru u organizaciji Srpskog demokratskog foruma. U tamošnjem Srpskom domu, publici će se predstaviti glumačka ekipa u kojoj su Miloš Đorđević, Elizabeta Đorevska, Miona Marković, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije