"JA ĆU PUĆI OD MUKE": Majka ubice male Danke Ilić u razgovoru sa policajcima ispred kuće u Zlotu (FOTO/VIDEO)

M. Marković - Đ. Grmuša

10. 04. 2024. u 14:43

EKIPA "Novosti" nalazi se ispred porodične kuće u selu Zlot, odakle je osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić Dejan Dragijević, kao i njegov otac Radoslav i pokojni brat Dalibor, osumnjičeni da su pomagali u sakrivanju tela Danke Ilić.

ЈА ЋУ ПУЋИ ОД МУКЕ: Мајка убице мале Данке Илић у разговору са полицајцима испред куће у Злоту (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Đ. Grmuša

Kako javljaju naši reporteri, majka ubice razgovarala je ispred svoje kuće sa policijom gde je izjavila: "Ja ću pući od muke".

Vidno utučena majka razgovarala je sa inspektorima, a po svemu sudeći, ona nije imala nikakva saznanja o tome gde se nalazi telo Danke Ilić i kakav se pakleni plan u njenoj kući odvijao.

Podsetimo, inspektori su ranije danas boravili u porodičnoj kući u Zlotu, gde su razgovarali sa Svetlanom Dragijević, majkom Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Inspektori su napustili objekat noseći džakove sa dokazima, saznaju "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima