POLICIJA DANAS STIŽE NA PET NOVIH MESTA U POTRAZI ZA DANKINIM TELOM: Sva su u selu Zlot, i sva moraju isprazniti

Милица Шкорић
Milica Škorić

10. 04. 2024. u 09:40

U BORSKOM okrugu se i danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, koja je uglavnom bazirana na selo Zlot i okolinu kuće D. D., jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice.

ПОЛИЦИЈА ДАНАС СТИЖЕ НА ПЕТ НОВИХ МЕСТА У ПОТРАЗИ ЗА ДАНКИНИМ ТЕЛОМ: Сва су у селу Злот, и сва морају испразнити

Foto: S. M. J./privatna arhiva

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D. D., ispražnjen je i pretražen rezervoar za vodu, a zatim i korito potoka koji se nalazi u okolini.

Iza potoka se nalazi još pet rezervoara ili bunara, a pretpostavka je da će se danas raditi na tim lokacijama, javio je reporter Tanjuga.

Pripadnici UKP Bor i beogradskog UKP-a zajedno sa vatrogasnim kamionom sa posebnom opremom za pretragu terena u utorak su stigli u selo Zlot u okolinu kuće D. D., osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, duboka 70 metara.

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J. S. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

D. D. je na saslušanju priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Naknadno su uhapšeni D. D. i R. D., otac i brat osumnjičenog D. D., zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na za sada nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

BONUS VIDEO: MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI - Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar