POLICIJA ISPITALA I ŠKOLSKOG DRUGA DEJANA DRAGIJEVIĆA: Novi detalji istrage ubistva male Danke koje je potreslo ceo region

Novosti online

09. 04. 2024. u 20:22

POLICIJA u selu Zlot saslušala je i školskog druga Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice.

ПОЛИЦИЈА ИСПИТАЛА И ШКОЛСКОГ ДРУГА ДЕЈАНА ДРАГИЈЕВИЋА: Нови детаљи истраге убиства мале Данке које је потресло цео регион

Foto: S. M. J./privatna arhiva

Kako se nezvanično saznaje, policija je zakucala na vrata školskog druga osumnjičenog Dragijevića.

- Inspektori UKP obavili su razgovor sa Dejanovim školskim drugom koga zovu Sima i živi u selu Zlot. Nije poznato koje im je on informacije otkrio, a u međuvremenu pretraženi su i drugi rezervoari vode - rekao je izvor Informera.

- Uz potok ima tri rezervoara koja su se nekada koristila za navodnjavanje njiva, sada ih samo prazne do dna da vide da nisu tu bacili dete - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta, nedelju dana kasnije saznalo se da je devojčica koja je tek počela da živi monstruozno ubijena, a da su ubice njeno telo najpre bacile na deponiju.

Telo nesrećnog deteta su navodno odatle na nepoznato mesto odneli Dejan zajedno sa svojim ukućanima. Nakon njegovog hapšenja uhapšen mu je otac i mlađi brat, koji je preminuo na dan kada je trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu, prenosi Blic.

Potraga za telom nesrećnog deteta još uvek traje.

BONUS VIDEO: "NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave