HITNO SE OGLASIO MUP: Na ovoj lokaciji traže Dankino telo, jama je duboka 70 metara (FOTO)

Novosti online

07. 04. 2024. u 16:20

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО МУП: На овој локацији траже Данкино тело, јама је дубока 70 метара (ФОТО)

Foto: MUP

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke.

Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

BONUS VIDEO - MEŠTANIN ZLOTA U NEVERICI: Poznavao osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)