KO JE BIO DALIBOR DRAGIJEVIĆ? Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke priveden zbog saučesništva

Novosti online

07. 04. 2024. u 14:26

DALIBOR Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva dvogodišnje Danke Ilić pomogao rođenom bratu Dejanu Dragijeviću (50) koji se sumnjiči za brutalno ubistvo devojčice, preminuo je rano jutros u Policijskoj upravi u Boru. Dalibor je danas trebalo da bude saslušan.

КО ЈЕ БИО ДАЛИБОР ДРАГИЈЕВИЋ? Брат осумњиченог за убиство мале Данке приведен због саучесништва

Foto Novosti

Srđan Janković i Dejan Dragijević koji su uhapšeni zbog sumnje da su svirepo ubili Danku Ilić saslušani su u petak, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Obojici je potom određen pritvor do 30 dana.

foto: Fejsbuk

Policija je u međuvremenu uhapsila Dalibora i Radeta Dragijevića zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo ubijene devojčice. Međutim, Dalibor je preminuo.

Neposredno pre hapšenja, reporteri su razgovarali sa Dejanovim ocem koji je rekao da mu je policija "odvela suprugu i drugog sina".

- Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kod kuće - izjavio je Rade Dragijević medijima. 

Tvrdio je da je u šoku i da ne zna šta se dešava, a za naslednike je isticao da "oni nisu takvi".

(Informer)

BONUS VIDEO: "NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)