NE RAŠČIŠĆENI RAČUNI DOVELI DO ZLOČINA? U Rumi sahranjen bivši vlasnik ugostiteljskog objekta što je ubijen

S. KOSTIĆ

11. 03. 2024. u 16:42

Na gradskom groblju u Rumi u ponedeljak je na večni počinak ispraćen Zoran Obradović (68) iz Rume, koji je ubijen u svojoj porodičnoj kući, a za ovaj zločin osumnjičen je Veludin S. (49) iz Iriga.

НЕ РАШЧИШЋЕНИ РАЧУНИ ДОВЕЛИ ДО ЗЛОЧИНА? У Руми сахрањен бивши власник угоститељског објекта што је убијен

foto: Fejsbuk

Kako je rečeno ''Novostima'' u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, Veludinu je određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog krivičnog dela teško ubistvo i on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno- popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Šta je dovelo do zločina koji je otkriven 5. marta, kada su poznanici pokušavali nekoliko dana da dobiju Zorana a on im se nije javljao i dalje se samo nagađa.

Za osumnjičenog kažu da je bio sklon kockanju te da je imao velike dugove iz kojih nije mogao nikako da se iščupa, iz tih razloga se spekuliše da je te kobne večeri možda došao da traži novac. Naši izvori tvrde da su Veludin i Zoran imali čak i sudski spor, koji je završen u Obradovićevu korist, što može da bude i to motiv ovog zločina. Dok tužilaštvo ne završi svoj posao sve je obavijeno velom tajni.

Podsećanja, vlasnik jednog poznatog ugostiteljskog objekta u Rumi i uzgajivač rasnih pasa, prema nalazu obdukcije ubijen je u noći između 3. i 4. marta, a nesrećni čovek prvo je  pretučen a kasnije ugušen.

Prema izvoru iz istrage, automobil koji je vozio Zoran a nestao je pre ubistva, otkrio je ko je izvršitelj ovog gnusnog zločina.

- Crni BMV koje je nestao, pronađen je kod jednog četrdesetčetvorogodišnjaka, koji je rekao da mu je Veludin dao auto kako bi ga koristio. Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu  za krivično delo prikrivanje.- navodi naš izvor.

Komšije sa kojima smo razgovarali dva dana nakon što je otkriveno ubistvo i dok se počinilac još tražio, rekli su da je Zoran bio u nekom svom svetu, pozdravljali su se i to je bilo sve od kontakta sa njim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave