JEZIVI DETALJI UBISTVA U PANČEVU: "Dragomira ostavili kao životinju pored staze, čekali da umre kako bi ga opljačkali"

Novosti online

09. 01. 2024. u 12:57

DRAGOMIR J. (45), zvani Gile, iz Starčeva, preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići stari svega dvadesetak godina uoči dočeka Nove godine u Pančevu! Nesrećnog Starčevca su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju i kičmenu moždinu, a posle gotovo celonedeljne borbe lekara, on je preminuo za Božić!

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У ПАНЧЕВУ: Драгомира оставили као животињу поред стазе, чекали да умре како би га опљачкали

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Kako se saznaje, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega 20 i 22 godine, Dragomira su brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim ga ostavili da umre u grmlju, a pored toga pokušali su da ga i opljačkaju.

- Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica tinejdžera. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da kad je odbio da je brutalno pretučen, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko neka četiri vinjaka, ko će da plati - kaže jedna od Dragomirovih prijateljica.

Ističe i da je najverovatnije neka pića platio Dragomir, a neka uhapšeni mladići, međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko pića.

- Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme, pa se okrenuo i otišao kada je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23 časa, ta dvojica klinaca su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.

"Čekali da umre kako bi ga opljačkali"

Kako se saznaje, Dragomir je zadobio teške povrede i za život se borio gotovo nedelju dana.

- Ti mali monstrumi su Gileta toliko tukli da su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu celi kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Bio je u teškom stanju toliko da su se lekari danonoćno borili za njega. Nažalost, preminuo je uoči Božića - kaže ona.

Napominje i da su sve zabeležile nadzorne kamere, te da se na snimcima može videti kako ga batinaju i ostavljaju da umre.

- Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Bukvalno su čekali da umre, kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to - dodaje neutešna prijateljica.

Kako je "Blic" ranije pisao, ubrzo je policija uhapsila počinioce stravičnog zločina. Reč je o N. G. (20) i A. B. (22).

(Alo)

BONUS VIDEO: OTAC PRONAŠAO TELA SINA I SNAJE: „Dozivao sam "Igore", nije reagovao – već su bili mrtvi“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)