PRONAĐENO JOŠ 77 ILEGALNIH MIGRANTA: General Luković o nastavku akcije suzbijanja šverca ljudi

Novosti online

05. 11. 2023. u 19:55

POMOĆNIK direktora policije general policije Dejan Luković izjavio je večeras da je u nastavku akcije koju Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi na suzbijanju iregularnih migracija pronađeno 77 migranata, 18 komada municije različitog kalibra, dva noža, četiri mobilna telefona, kao i dva laptopa koji će biti predmet dalje obrade.

ПРОНАЂЕНО ЈОШ 77 ИЛЕГАЛНИХ МИГРАНТА: Генерал Луковић о наставку акције сузбијања шверца људи

Foto Tanjug

-Ističem da su u ovu akciju uključeni svi resursi i sve jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica, Antiteroristička grupa Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata, Uprava za tehniku, Uprava kriminalističke policije, Uprava granične policije, Uprava saobraćajne policije, i svi na svoj način dajemo doprinos kako bismo ovaj zadatak izvršili do kraja, naglasio je Luković.

Istakao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja dalji rad i dodao da je u toku jedna opsežna akcija.

-Pre sat vremena smo pronašli jedno lice koje je iz jedne organizovane grupe krijumčara i ono će biti predmet dalje obrade, odnosno nastavljamo dalji rad sa njim na lociranju ostalih grupa koje se bave ovim nedozvoljenim radnjama. Takođe, u toku dana smo pronašli dva migranta u jednom objektu, a usluge smeštaja je pružala jedna porodica koja će biti procesuirana u skladu sa zakonom, naglasio je Luković.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ POJASA GAZE: Pripadnici Hamasa hvataju taoce na granici sa Izraelom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)