DEČAK (10) POMNO OSMATRAO I ČEKAO DA KASIRKA ODE: Nesvakidašnja krađa u Bogatiću

Novosti onlajn

20. 10. 2023. u 10:32

PRODAVCI u marketu, koji nema obezbeđenje, ostali su preplašeni i zgroženi.

ДЕЧАК (10) ПОМНО ОСМАТРАО И ЧЕКАО ДА КАСИРКА ОДЕ: Несвакидашња крађа у Богатићу

Foto: Novosti

Desetogodišnji dečak opljačkao je kasu u marketu jednog trgovinskog lanca u Bogatiću i pobegao sa 90.000 dinara u džepovima, ali ga je policija u ovom mestu posle intenzivne potrage pronašla nakon samo pola sata.

- Pretpostavlja se da je on ispred marketa izvesno vreme osmatrao i čekao da kasirka napusti kasu. Ušao je, uzeo novac iz kase i istrčao napolje. Policajci su odmah po prijavi krenuli u potragu, pronašli dečaka i sav novac je vraćen - naveo je izvor.

Drska krađa se dogodila pred kraj radnog vremena marketa koji radi do 21 sat.

- Mali lopov nije krivično odgovaran i protiv njega ne može da bude pokrenut postupak, već je sa ovim slučajem upoznat Centar za socijalni rad koji će preduzimati mere iz svoje nadležnosti - objasnili su u policiji.

Prodavci u marketu koji nema obezbeđenje su preplašeni i zgroženi jer ranije, osim slučajeva kada su potrošače hvatali dok kradu sa rafova, nisu bili u sličnim situacijama, ali su nakon ove zabrinuti za svoju bezbednost.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: "Novosti" ekskluzivno na gradilištu Olimpijskog sela u Pariz za OI 2024

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)