ZORAN UBIO VLATKU PA SEBE? Svi detalji tragedije u Zemunu

E. H.

16. 07. 2023. u 21:21

TEŠKA porodična tragedija otkrivena je juče u Zemunu, kada su u Ulici Cara Dušana, u jednoj kući, pronađena tela supružnika. Sumnja se da je muškarac Zoran Ž.(73) ubio teško bolesnu suprugu Vlatku Ž. (71), a potom izvršio samoubistvo.

ЗОРАН УБИО ВЛАТКУ ПА СЕБЕ? Сви детаљи трагедије у Земуну

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Zločin je otkriven posle nekoliko dana, kada je bliski rođak obavestio policiju da se bračni par ne javlja.

- Reč je o Zoranovom bratu, koji je pokušavao da stupi u kontakt sa njim ili snajom, ali u tome nije uspevao - navode komšije. - Dolazio je do kuće, lupao, zvao ih telefonom, ali odgovora nije bilo. Sumnjao je prvo da su negde otišli, ali oni to ne bi uradili a da ne kažu gde su. Bilo mu je, međutim, sumnjivo što su roletne spuštene, a kao da se video ključ sa unutrašnje strane vrata. To ga je dodatno zabrinulo.

Čovek je tada, kako pričaju stanari okolnih kuća, pozvao policiju i kola Hitne pomoći. Pripadnici MUP su, uz njegovu saglasnost, pomoću merdevina i kroz prozor ušli unutra i zatekli stravičan prizor.

- Supružnici su ležali u krevetu, u spavaćoj sobi, videla se krv - navodi naš sagovornik. - Bili su mrtvi. Prva verzija ove tragedije je da je muškarac ubio ženu, a onda je pucao i sebi u glavu. Pronađen je i pištolj u blizini tela.

Lekari Hitne pomoći, na licu mesta su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nekoliko sati radila uviđaj kako bi se otklonila svaka mogućnost da je reč o dvostrukom ubistvu. Za sada se ni jedna opcija ne isključuje. Tela su prebačena na obdukciju, gde če patolozi da utvrde vreme i tačan uzrok smrti, kao i da li je reč o ubistvu i samoubistvu ili dvostrukom ubistvu.

- Vlatka je godinama bila teško bolesna - tvrde komšije. - Retko je izlazila iz kuće. Navodno, ranije je nekoliko puta pokušavala da digne ruku na sebe. Njen suprug je u poslednje vreme , takođe, imao probleme sa zdravljem. Ipak, pre nekoliko dana smo ga videli da sređuje dvorište. Ništa nije nagoveštavalo ovakvu tragediju.

Istraga, koju je započelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, trebalo bi da odgovori i na pitanje kako je i zašto došlo do ove tragedije.

VLATKA IZLAZILA NOĆU

PREMA rečima komšija iako je Vlatka Ž. bila bolesna, o svom zdravlju nije želela ni sa kim da priča. Iz kuće je uglavnom izlazila predveče, i mahom je sedela u svom dvorištu. Ona i suprug su dobro slagali i iz njihovog doma nije se čula svađa ili galama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)