POLICIJA TRAGA ZA UBICOM IZ ZEMUNA: Postoje indicije ko je ubio Milana Jorovića

E. H.

27. 06. 2023. u 10:53

POLICIJA ima operativna saznanja ko je glumio dostavljača hrane i ubio Milana Jorovića (30) ispred njegove kuće u zemunskom naselju Altina. Prema saznanjima "Novosti", u toku je potraga za njim kako bi se što pre locirao i uhapsio i kako bi se indicije potkrepile dokazima. Postoji snimak zločina, na kom je zabeležen trenutak egzekucije, ali i bekstvo osumnjičenog. Opisan je kao niži rastom, sa specifičnim kretanjem.

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА УБИЦОМ ИЗ ЗЕМУНА: Постоје индиције ко је убио Милана Јоровића

Foto: Z.U.

Posle pucnjave, zločinac je prišao žrtvi i "overio" ga. Sličan rukopis ubistva već je viđen u Beogradu, ne samo kod ubistva navijača "Rada" Luke Perenčevića, već i kod likvidacije Bojana Mirkovića u Belvilu. Prva egzekucija nije rasvetljena, dok je u Višem sudu u Beogradu u toku suđenje za ovo drugo ubistvo.

Jorović, koji je prema policijskim saznanjima bio blizak sa jednim od vođa Partizanovih navijača "Zabranjeni" Nemanjom Bojovićem Hemijom, ubijen je oko 14 sati u ulici Ugrinovački put. Sumnja se da je napad na njega organizovala ista ekipa koja je od početka ove godine već dva puta nasrtala i na Bojovića.

- Hemiji je pucano u noge u januaru ispred kuće njegove majke u Zemunu - navodi sagovornik "Novosti". - Tada je ranjen i njegov drug. Posle izvesnog vrmena u dvorište mu je ubačena eksplozivna naprava, od čije detonacije je oštećena fasada na kući, kao i tri automobila.

Inspektori sumnjaju da svi ovi napadi, kao i ubistvo Jorovića, idu "na dušu" ostacima kriminalne ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojima se sudi u Specijalnom sudu za brojna ubistva, trgovinu narkoticima, iznude, otmice...

- Oni su u sukobu odranije sa Hemijom, najverovatnije zbog prevlasti nad teritorijom - objašnjava naš sagovornik. - Zbog te, na neki način bliskosti sa Hemijom, za sada se i traži motiv Jorovićevog ubistva. On je, doduše, odranije imao sukob sa zakonom i ima policijski dosije.

SAHRANjEN NA BEŽANIJI

NA Bežanijskom groblju u Beogradu danas (ponedeljak) je na večni počinak ispraćen ubijeni mladić - Milan Jorović. Od njega su se poslednji put oprostili supruga, majka, otac, mlađi brat... Sahrani su prisustvovali i njegovi prijatelji i rodbina, kao i veliki broj drugara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)